Seminar om headless commerce satte nyt perspektiv på fremtiden for e-handel

Tak for et successfuldt seminar til både deltagere og oplægsholdere

Mere end 40 engagerede deltagere var med, da Kruso i samarbejde med commercetools afholdte seminar om fremtidens commerce. CDO Tomas Krag fra B&O åbnede seminaret med et oplæg om hvordan arbejdet med et headless commerce system og ægte agil udvikling var nøglen til at lykkedes med at komme i luften med B&O’s nye globale commerce platform på 6 måneder. Vores egen CTO, Niels Brinkø, gav Krusos point of view på de mest dominerende trends vi ser indenfor commerce og hvorfor vi sværger til mircoservices og en “best of bread” tilgang i vores applikationsudvikling.

Herefter tog tyske commercetools scenen, hvor der blev talt om vigtigheden af agilitet og åben arkitektur i arbejdet med komplekse commerceløsninger og relaterede services. Ismael Garcia fra Salling Group afsluttede talerækken og delte deres erfaringer med at gå fra en stor klassisk commerce full suite commerce platform over til commercetools som et led i at fremtidssikre løsningen og sikre hurtig time to market og fleksibel skalering.


Seminaret blev rundet af med en paneldebat, hvor publikum fik rig lejlighed til at komme tættere på alle indlægsholdere og lære af deres erfaringer med headless commerce og micros services.

 

Microservices - et paradigmeskift for commerce vækstvirksomheder

Virksomheder med en klar kundecentreret e-handelsstrategi, er fuldstændig afhængige af at kunne arbejde med en softwareinfrastruktur der er både fleksibel og skalerbar, for at opnå succes i et stærkt foranderligt marked med mange kanaler og salgspunkter. 


Der er et gryende paradigmeskifte på vej, hvor selv nogle af landets største og mest kendte virksomheder begynder at vende de store og etablerede softwarespillere ryggen, for at implementere en mere rendyrket microservice strategi med helt nye teknologier, for at opnå den nødvendige fleksibilitet og agilitet.


Mange af de mest kendte e-handelssystemer i dag er, hvad man kan kalde for monolitiske webapplikationer, dvs. systemer der i sin logik er bygget op omkring én sammenhængende kodebase med store afhængigheder på tværs af det samlede systems komponenter. Som e-handelsvirksomhed kan de fleste således nikke genkendende til en oplevelse af, at det tekniske arbejde med deres system ofte er besværligt, dyrt og ineffektivt, hvor selv mindre tilpasnings- eller udviklingsopgaver, kan ende med at være store projekter.


Flere og flere har dog på det seneste fået øjnene op for at udnytte nye teknologier, hvor særligt cloud- og microservicebaserede systemer giver mulighed for at opbygge sin infrastruktur som en samling af mindre og uafhængige komponenter - micro services - der kan genbruges og tilpasses uafhængigt af hinanden på tværs af platforme og kanaler. For de virksomheder der er lykkedes med en full blown microservicestrategi er resultaterne til at føle på i form af lavere omkostninger og hurtigere time-to-market. 

Wanna talk?

Vil du høre mere om vores løsninger indenfor commerce, så ring eller skriv gerne til os.

CTO

Telefon: +45 2681 2085

Mail: nsb@kruso.dk