Kruso tredobler antallet af Ucommerce Most Valuable Professionals og er endnu engang Powerhouse-partner

Vi er stolte af at have Ole Jensen, Morten Ebsen og Ihor Skalov som Ucommerce MVPs

Det var en stor dag for Kruso, da vi for kort tid fik udnævnt hele tre Most Valuable Professionals (MVP) af Ucommerce. En titel der kun gives til ”great people that push our platform forward and create the real value behind Ucommerce.”

Fordelt på mange andre store bureauer er der kun 16 MVP'er i 2019 – og vi er derfor ekstremt stolte af, at være den virksomhed med det højeste antal.
MVP-teamet består af Morten Ebsen og Ihor Skalov som udvikler-MVPs og Ole Jensen som business MVP.

Derudover er Kruso endnu engang udnævnt som Powerhouse, hvilket er den højeste partnerstatus. Denne anerkendelse kan i høj grad tilegnes til vores CTO Niels Brinkø.

 

Hvad betyder det for Kruso og vores kunder?

At Ucommerce vælger at give os disse titler og partnerstatus reflekterer tilbage på det store arbejde, vi yder på platformen. Det viser også vores stigende fokus på ecommerce – et område vi for alvor er tunet ind på efter lanceringen af Lakrids by Johan Bülows globale ecommerce-platform.

At Kruso er Powerhouse og har tre MVP-medarbejdere betyder, at vi kan levere top-notch ecommerce-løsninger til vores kunder. Vores ekspertise inden for platformen gør, at vi kan skræddersy kreative og komplekse commerce-løsninger til kundens specifikke behov.

”I think it’s great that Ucommerce appreciates our effort. For Kruso this is a huge plus on our commerce résumé and it shows our costumers that we can build high quality commerce websites like Lakrids by Johan Bülow in a short period of time.”

- Ihor Skalov, Ucommerce MVP, .NET Developer og medlem af Krusos Copenhagen Commerce Team.

Wanna talk?

Vil du vide mere, så ring eller skriv gerne til os.

Sales Director

Telefon: +45 5360 8320

Mail: oj@kruso.dk