NORD-LOCK TORQUELATOR

En Progressiv Web App som første skridt i retningen mod en global gruppes digitale transformation.

Kruso som Lead Digital Transformation Partner for Nord-Lock Group

Nord-Lock er verdens førende inden for sikre bolt-løsninger. Deres produkter anvendes i en række kritiske applikationer som vindmøller, højhastighedstog og rutsjebaner. Deres kunder omfatter mange af verdens mest respekterede og krævende virksomheder som GE, Siemens og NASA. En væsentlig del af Nord-Locks succes skyldes den støtte og viden, der leveres til kunderne.

Vores samarbejde med Nord-Lock startede med et begrænset omfang i begyndelsen af 2017: en Torque Calculator app. Dette er en højeffektiv app, som gør det muligt for Nord-Locks kunder at beregne deres kile-låseskivers korrekte drejningsmoment. Med ambitioner om at være en digital leder, at etablere en hovedsagelig cloud-baseret infrastruktur og med en præference for agil udvikling, valgte Nord-Lock Kruso for at få udviklet state of the art digitale services.

Billede af løsning

Udfordring

Nord-Lock ønskede en app med høj performance, som kunne give deres kunder og salgsfolk mulighed for at beregne det korrekte drejningsmoment for deres kile-låseskiver. App'en skal både være tilgængelig offline og synkroniseret med opdaterede indholds- og dataværdier til engangsberegninger online. Indholdet skal være tilgængeligt på flere sprog, og Nord-Lock skal kunne tjene app'en med andet relevant indhold.

LØSNING

Vi kom op med en Progressive Web Application og et CMS-system hostet i skyen. Med PWA-funktioner skabte vi en oplevelse, der lignede en indbygget mobilapplikation. Ved at udnytte funktionerne som Service Worker og "app cache", kunne vi tilbyde det offline, samtidig med at tekst og indhold fra forskellige markeder blev inkluderet. Vi brugte Umbraco CMS til at forenkle indholdsredigering og sikre multisproglig support. Vi valgte Azure hosting for at tillade applikationen at skalere med tjenester som load balancing, CDN og meget mere.

RESULTAT

Vi viste, at PWA var den bedste løsning for at imødekomme Nord-Locks udfordring, så Nord-Locks kunder og salgsfolk kunne bruge en intuitiv online- og offline-app i stedet for mange Excel-ark og komplekse algoritmer. Appen er for nylig blevet lanceret, og vi glæder os til at se de første resultater!

"Nord-Lock er en krævende kunde. Vi ønsker, at enhver partner ikke kun skal levere det, vi beder om her og nu, men ligeledes udfordre os og få os til at gøre det, der er bedst langsigtet. Det, kombineret med høje kompetencer og en fleksibel tilgang, gør vores partnerskab med Kruso meget vellykket."

- Udtaler Lars Christensson, forretningsudviklingsdirektør hos Nord-Lock Group.

Nord-Lock Torquelator

Nord-lock

Wanna talk?

If you want to know more about this solution, feel free to give us a call. 

Account Manager 

Telefon: +46 735 140 429

Mail: yorick@kruso.se